RofMI besøger Pinsekirken, Korsør flere gange om året. Det sidste besøg var fra den 25. marts til 29. marts 2010.  Teamets sammensætning er forskellig fra gang til gang men der er typisk mellem 3-5 deltagere med ved hvert besøg.

Gruppen besøger gerne andre menigheder, husgrupper, eller andre grupper. Henvendelse omkring besøg kan ske til Preben Westh - email Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Teamet består bl.a af  -
Peter Barnes, englænder fra Ongar in Essex (Nordøst for London) har været gift med Glenys i 36 år.
De har en datter Ruth, og et barnebarn Charlotte på 10 år.

Peter er ordineret præst fra Sonshine Network Ministries, som er en del af International Pentecostal Holiness Church i Florida.

John Jordan er 71 år. Han er en pensioneret gymnasie administrator og har været i fodtøjs industrien i 40 år.
Han har været gift med Jean i 48 år, de har to børn og to børnebørn. De tilhører New Harvest Community med Peter og Glenys.
John har en stærk profetisk og rådgivnings tjeneste.

Ruth Savill er Peter & Glenys datter. Ruth har netop
kommet med i RoFMI teamet og har en meget skarp profetisk
tjeneste – ligesom hendes far.

Keith Turner
Rev. Keith Turver er præst i folkekirken i England ved St. John's kirke, syd Hornkirken i Essex, hvor han har tjent i 10 år.  Han er 58 år og har været i tjenesten i over 30 år, men blev først ordineret i 1998. Han har en meget stærk læretjeneste og helbredelses tjeneste og er en stor udlægger af skriften.

Chris Bennett er enkemand, med to børn og to børnebørn. Han er den, der koordinerer hele administrationen for teamet. Chris tilhører Calvary AOG kirken i Woking, Surrey, under ledelse af pastor Richard Hill. Han har en profetisk- og en helbredelses tjeneste.

Profetisk tjeneste

En profetisk tjeneste virker kort sagt på den måde, at profeten lytter til Guds stemme i sit indre og fortæller det til den han profeterer over/til.

Helbredelses tjeneste.

Den helbredende tjeneste virker ved at tjeneren ud fra bibelens lære derom, lytter til Guds stemme i sit indre og beder for den syge i Jesu navn.