Søg


Nyhedsbrev

Hvem er vi?

Skovtur for Survive og TK 16. august 2014

På en blæsende og skyet sensommerdag tog en flok børn fra Survive og TK samt nogle voksne på udflugt til Skovstranden i Korsør Lystskov. Der var lagt op til hygge, snobrødsbagning og mulighed for at bade. mens der kom gang i bålet, skiftede ’vandhundene’ til badetøjet og begav sig ud i bølgerne.

Læs mere...

Rapport maj 2014

CEFIF arbejder aktuel som skole med 132 elever, børn fra 2 – 6 år i forskellige klasseværelser efter deres alder. De er der mellem 3 – 5 timer om dagen hvor man arbejder med børnene i forhold til deres socialisering (omgang med andre), deres selvstændighed og stimulering af deres psykologiske udvikling.

Læs mere...

 

Kære alle

Vi vil gerne invitere jer til familiegudstjeneste

SØNDAG D. 30.3.14 KL 11.00-12.00

 

 

 

Læs mere...

Tak for julehjælpen fra Korsør Pinsekirke

Vi har med stor glæde modtaget nedenstående brev fra vores samarbejdsmenighed i Bolgrad i Ukraine. Hele overskuddet (3.677 kr.) fra julefesten 2013 gik til hjælp for handicappede børn på et børnehjem med 26 børn, og her er, hvad pastor Sergey skrev om den julefest, de arrangerede på børnehjemmet for de indsamlede midler. Brevet er på engelsk med dansk oversættelse nedenfor:

Christmas in Bolgrad Children rehab for handicapped kids

 

Læs mere...

Krybbespil 

 

 

Så er årets julefest vel overstået. Der var stor opbakning på alle fronter.

 

Vi nåede for første gang, så længe jeg kan mindes, over 100......

 

 

 

Læs mere...

51TPk7fk1CL. SY344 PJlook-inside-v2,TopRight,1,0 SH20 BO1,204,203,200

Hvordan får jeg forbindelse til Gud og holder denne forbindelse åben?

Denne søndags prædiken (8. december 2013) havde fokus på, at vi som mennesker er forskelligt indrettet – også når det gælder vores relation til Gud. Hvor det for én er meget vigtigt at tænde stearinlys og se på et kors eller et andet kristent symbol i forbindelse med at vedkommende beder, vil det for en anden person være langt mere betydningsfuldt at gå en tur i skoven eller langs stranden for at kunne komme i kontakt med Gud. ....

Læs mere...

 

Vidnesbyrd: Fra søndag den 4. august 2013

 

Vores sommerferie gik til Østrig og Italien i år. Det var første gang vi var så langt hjemmefra i bil, vi var af sted med vores børn og børnebørn. En dejlig tur!

 

Hjemmefra havde vi taget vores gangstave med. Hele ferien havde jeg kun en sang i hovedet, det var 10.000 Reasons (Bless the Lord) af Matt Redman – næsten hver morgen vågnede jeg med den sang i hovedet.

 

 

Læs mere...

Pinsekirken i Korsør genstand for feltstudier for VUC elever som led i opgave i religion. Med forfatternes tilladelse kan du her læse uddrag af rapporten.

Læs mere...

Tilbud - Tilbud - Tilbud!!!!!

3 CD'er fra kurset + materiale.

Merete Lawson fra Skotland

Holdt seminar den 29. januar 2011 i Pinsekirken i Korsør,

seminarret handelede om at forstå drømme og visioner..

 

 

 

Læs mere...

Som Jesus helbredte mennesker, mens han vandrede på jorden, gør han det i dag. Bibelen siger, at Jesus er den samme i dag, som han var dengang. Der er mange mennesker, som kan bevidne, at det er sandt at Jesus helbreder i dag, simpelthen fordi de har oplevet det selv på deres eget legeme. Bibelen siger bl.a. at helbredelse sker ved bøn og håndspålæggelse, derfor praktiseres dette ofte i menigheden. Og når vi handler på det, som Bibelen siger, griber Gud ind i situationen - også med helbredelse.

Ingen mennesker kan tage æren for dette. Der er mennesker, som Gud bruger på en speciel måde til at formidle sin helbredelse til mennesker, men det er ikke forbeholdt en speciel gruppe eller type af mennesker. Enhver troende kan bede Gud om helbredelse og forvente svar. Det er nemlig ikke menneskers evner, der helbreder, men Gud. Derfor skal han også have æren.

Kilde: www.pinsekirkerne.dk