Søg


Nyhedsbrev

Hvem er vi?

Skovtur for Survive og TK 16. august 2014

På en blæsende og skyet sensommerdag tog en flok børn fra Survive og TK samt nogle voksne på udflugt til Skovstranden i Korsør Lystskov. Der var lagt op til hygge, snobrødsbagning og mulighed for at bade. mens der kom gang i bålet, skiftede ’vandhundene’ til badetøjet og begav sig ud i bølgerne.

Læs mere...

Rapport maj 2014

CEFIF arbejder aktuel som skole med 132 elever, børn fra 2 – 6 år i forskellige klasseværelser efter deres alder. De er der mellem 3 – 5 timer om dagen hvor man arbejder med børnene i forhold til deres socialisering (omgang med andre), deres selvstændighed og stimulering af deres psykologiske udvikling.

Læs mere...

Pinsekirken styrker staben

I dag blev Grete og Flemming Petterson indsat som pastorpar i Pinsekirken, hvor de skal supplere seniorpastor Preben Westh i tjenesten. Det er et erfarent par der nu er flyttet til Korsør efter at have plantet og ledt menighed i Kolding igennem en årrække. I Kolding har de efterladt

Læs mere...

Koncertanmeldelse Duo Gratia

Arno Axelsen skriver om koncerten søndag den 13. april 2014

Søndag oplevede vi den første klassiske koncert med den nystiftede Korsør duo: "Duo Gratia

 

 

 

 

Læs mere...

 

Kære alle

Vi vil gerne invitere jer til familiegudstjeneste

SØNDAG D. 30.3.14 KL 11.00-12.00

 

 

 

Læs mere...

Tak for julehjælpen fra Korsør Pinsekirke

Vi har med stor glæde modtaget nedenstående brev fra vores samarbejdsmenighed i Bolgrad i Ukraine. Hele overskuddet (3.677 kr.) fra julefesten 2013 gik til hjælp for handicappede børn på et børnehjem med 26 børn, og her er, hvad pastor Sergey skrev om den julefest, de arrangerede på børnehjemmet for de indsamlede midler. Brevet er på engelsk med dansk oversættelse nedenfor:

Christmas in Bolgrad Children rehab for handicapped kids

 

Læs mere...

Krybbespil 

 

 

Så er årets julefest vel overstået. Der var stor opbakning på alle fronter.

 

Vi nåede for første gang, så længe jeg kan mindes, over 100......

 

 

 

Læs mere...

51TPk7fk1CL. SY344 PJlook-inside-v2,TopRight,1,0 SH20 BO1,204,203,200

Hvordan får jeg forbindelse til Gud og holder denne forbindelse åben?

Denne søndags prædiken (8. december 2013) havde fokus på, at vi som mennesker er forskelligt indrettet – også når det gælder vores relation til Gud. Hvor det for én er meget vigtigt at tænde stearinlys og se på et kors eller et andet kristent symbol i forbindelse med at vedkommende beder, vil det for en anden person være langt mere betydningsfuldt at gå en tur i skoven eller langs stranden for at kunne komme i kontakt med Gud. ....

Læs mere...

 

Pinsekirken har haft besøg af en VUC elev, som ønskede at skrive opgave om Pinsekirken. Læs her uddrag af hendes oplevelse af en søndagsgudstjeneste i oktober.

Når man kommer ind i kirken er første indtryk, den varme og hjemlige ånd, der strømmer mod en. Alle hilser pænt på en og byder en velkommen, og det er også den fornemmelse man får af lokalerne, lige fra man træder ind i garderoben/forstuen hvor der er en hyggelig.....

 

Læs mere...

 

Vidnesbyrd: Fra søndag den 4. august 2013

 

Vores sommerferie gik til Østrig og Italien i år. Det var første gang vi var så langt hjemmefra i bil, vi var af sted med vores børn og børnebørn. En dejlig tur!

 

Hjemmefra havde vi taget vores gangstave med. Hele ferien havde jeg kun en sang i hovedet, det var 10.000 Reasons (Bless the Lord) af Matt Redman – næsten hver morgen vågnede jeg med den sang i hovedet.

 

 

Læs mere...