Pinsekirken er en frikirke og får således ikke del i kirkeskatten. Alle aktiviteter og kirkens drift betales af de bidrag, som dels indsamles i kirken ved møderne, dels kommer ind via indbetalinger. Ønsker du at støtte kirkens arbejde, er du velkommen til at indbetale et beløb på kirkens konto: reg.nr. 0570 konto 0000320447

Hvis du ønsker fradrag efter ligningslovens §8A skal du som meddelelse til modtager anføre "§8a-bidrag" og oplyse dit CPR-nr. Du kan i 2014 højst fradrage 14.800 kr.

 
Der er også mulighed for at binde sig for 10 år med en forpligtelseserklæring (efter ligningslovens §12), hvorved hele beløbet er fradragsberettiget.
 
Menigheden er også berettiget til at modtage arv og legater uden at skulle betale arveafgift. Ønsker du at betænke menigheden i et testamente, skal du bruge menighedens officielle navn: Evangeliemenigheden, Pinsekirken Korsør.
 
Ønsker du uddybende oplysning om fradragsmuligheder, er du velkommen til at kontakte kirkens kasserer Maria Birch Jørgensen på email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.